Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Leeuwarder Courant - martaabraham.com

Megjelent!

 

J. S. Bach g-moll hegedű fúga elemzése

BWV 1005

(videó)

 

Back to top

(…) A szólista, Ábrahám középutat választott egy bravúros és egy lírikus interpretáció között. Tulajdonképpen mind a kettőt megkaptuk, a magas színtű technikai felkészültséget éppúgy, mint az édeskésen éneklő passzázsokat, néha csendesen síró magasságokat.

Mindent egybevetve egy temperamentumos, kontúrokban és mélységekben gazdag, látványos vonósjátékot hallhattunk, ami a zenekarból is támogatásra talált.

Rudolf Nammensma

 

Leeuwarder Courant
2003. október

X