Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/martaabr/martaabraham.com/html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Sikeres koncertek - martaabraham.com

Megjelent!

 

J. S. Bach g-moll hegedű fúga elemzése

BWV 1005

(videó)

 

Back to top

(…) amikor vasárnap 7-én beültünk az estre, melynek szólistája Ábrahám Márta volt, partnere pedig a zongoránál Cs. Nagy Ildikó zongoraművész.

Párhuzamokat emlegettünk, íme néhány: váci művészek ők is. Pályájukat versenygyőzelmek, mesterkurzusok, nagy mesterek elismerései övezik. A művészi teljesítmény sem maradt el a korábbi koncertétől. Dinamizmus és érzékenység, a kamaradarabokban a maradéktalan egymásra hangoltság jellemezte az estet.

(…)

 

Váci Napló

Játéka egyre nemesebb, nem vesztette el határozottságát, de szelídebb, líraibb színekkel gazdagodott. Kiegyensúlyozott személyiséget sejtet a darabok megformálása.

Kivételes tehetsége vitathatatlan. Ebben erősített meg bennünket Balassa Sándor zeneszerző is, aki a János napi muzsika című darabjának előadását nagy megelégedettséggel köszönte meg a művésznőnek. A színpadon Ábrahám Márta játékáról így nyilatkozott: mindent tud, és stílusérzéke rendkívüli. A darabot pedig a zeneszerző épp úgy képzelte el, ahogyan a koncerten megszólalt.

Konczili Edit

X