2022-ben 12. alkalommal kerül megrendezésre Ábrahám Márta hegedűművész, a Zeneakadémia hegedűtanára nevével fémjelzett hegedű és kamarazene mesterkurzus a festői szépségű Zebegényben. A hat napos rendezvény 2022. június 12-18. között zajlik. Művésztanárok várják fiatal hegedűsök és kamaracsoportok jelentkezését aktív műhelymunkára:  hegedűórák, kamarazenélés, improvizáció a Szőnyi Alkotótábor képzőművész növendékeivel közösen, előadások, filmvetítés, gálakoncert.

Az inspiráló környezet, a Duna-kanyar nyugalma, csodálatos természeti adottságai  kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre és kikapcsolódásra  az elmélyült gyakorlás és próbák mellett.

A kurzus nyelve magyar és angol, a részvételi díj aktív résztvevőknek 45.000 Ft, passzív hallgatóknak ingyenes. A zeneakadémiai hallgatóknak a kurzuson való részvételért kreditpont jár. A kurzus különösen  hasznos lehet a Zeneakadémia hegedű felvételire készülő fiatal muzsikusoknak és mindazoknak, akiknek fontos a tudás és az élmény, ahogy az elmélet a színpadon tapasztalattá lényegül.

A kurzus nyitókoncertje  június 12-én vasárnap 18 órakor, a hegedűórák 13-án hétfőn 9-órakor kezdődnek.

A zárókoncertet június 18-án szombaton 16:30 órakor, a növendékek és a tanárok együttes részvételével tartják. A belépés mindkét koncertre ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2022. május 31.

Jelentkezési cím:  martaabraham.art@gmail.com

Info:  06 20 3130307 www.martaabraham.com