2021-ben 11. alkalommal kerül megrendezésre Ábrahám Márta hegedűművész, a Zeneakadémia hegedűtanára nevével fémjelzett hegedű és kamarazene mesterkurzus a festői szépségű Zebegényben. A hat napos rendezvény 2021. augusztus 23-28. között zajlik. Művésztanárok várják fiatal hegedűsök és kamaracsoportok jelentkezését aktív műhelymunkára:  hegedűórák, kamarazenélés, improvizáció a Szőnyi Alkotótábor képzőművész növendékeivel közösen, előadások, filmvetítés, gálakoncert.

Az inspiráló környezet, a Duna-kanyar nyugalma, csodálatos természeti adottságai  kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre és kikapcsolódásra  az elmélyült gyakorlás és próbák mellett.

A kurzus nyelve magyar és angol, a részvételi díj aktív résztvevőknek 40.000 Ft, passzív hallgatóknak ingyenes. A zeneakadémiai hallgatóknak a kurzuson való részvételért kreditpont jár. A kurzus különösen  hasznos lehet a Zeneakadémia hegedű felvételire készülő fiatal muzsikusoknak és mindazoknak, akiknek fontos a tudás és az élmény, ahogy az elmélet a színpadon tapasztalattá lényegül.

A kurzus nyitókoncertjén augusztus 23-án hétfőn 19-órakor az Ábrahám Vonósnégyes játszik.. A hegedűórák 23-án hétfőn 9-órakor kezdődnek.

A zárókoncertet  augusztus 28-án szombaton 18:00 órakor, a növendékek és a tanárok együttes részvételével tartják. A belépés mindkét koncertre ingyenes!

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 1.

Jelentkezési cím:  martaabraham.art@gmail.com

Info:  06 20 3130307 www.martaabraham.com